Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

HTC Desire EYE

Pre nekoliko meseci HTC kompanija nas je iznenadila nečim potpuno neverovatnim. Naime u eri pametnih mobilnih uređaja i u trci za trendovima i "selfi groznicom" ovaj proizvođač mobilnih telefona je u oktobru 2014 godine na tržište lansira novi model Desire porodice a u pitanju je HTC Desire EYE.

Zašto je nama baš ovaj model interesantan? Jedna vrlo bitna stvar koju nosi ovaj model a vratićemo se na početak teksta i selfi groznice a to je da HTC Desire EYE nosi u sebi prednju kameru od neverovatnih 13 mega piksela. Da dobro ste pročitali, ali to svakako nije jedino što ovaj model nudi. Po pristupačnoj ceni ljubitelji HTC-a moći će da kupe zaista multimedijalni uređaj koji i najzahtevnije korisnike neće razočarati. Dakle u pitanju je model koji ima ekran od 5.2 inča sa FULL HD rezolucijom zaštićen Gorilla Glas 3 tehnologijom. Zadnja kamera na ovom lepotanu je takođe 13 mega piksela i snima FULL HD video. Tu je 2GB RAM memorije, interne memorije 16GB proširivo mikro sd karticom do 128GB. Sve to pokreće quad-core krait 400 2.3GHz procesor sa Qualcomm Snapdragon 801 čipsetu. Pored svega ovoga HTC Desire EYE izrađen je od polikarbonata i poseduje IPX7 sertifikat tj otpornost na vodu i prašinu.

Da napišemo i o softverskoj podršci koju ovaj model nosi u sebi. HTC Desire EYE radi na Android operativnom sistemu 4.4.4 KitKet a u sklopu softvera dobio je i dva nova programa HTC Experience i HTC Zoe 1.0 aplikaciju.

HTC Experience je novi softver za fotografisanje sa pregršt mogućnosti. Ovaj program garantuje da ćete kroz snimke izgledati najbolje. Poseduje praćenje 4 osobe u istoj prostoriji i pozicionira ih na ekranu uz maksimalnu jasnoću.

HTC Zoe 1.0 aplikacija namenjena je za obradu video ili foto sadržaja a jednostavno ćete moći da uz pomoć malo mašte sa prelepim temama i melodijama ulopite Zoe video formu i delite je preko Zoe zajednice.

Ovaj model kod nas dostupan je u dve boje a mi se nadamo da će svaki ljubitelj dobrog selfija i HTC mobilnog proizvođača uživati u ovom mobilnom telefonu