Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

I dalje se prodaju..

Mi kao renomirana prodavnica zaista se trudimo da ispunimo želje i zahteve svih naših korisnika. Kako onih najzahtevni tako i onih naših najstarijih mušterija kojima ostajemo dosledni. Dakle, teško se naši verni korisnici mogu navići na modele koji su zastupljeni na tržištu a gde više nije fizički prisutna tastatura te je stitak prska zamenuo dodir po ekranu. Svakako većina njih smatra da je to suviše komplikovano pa smo mi sami odlučili da zbog njih ti naših najstarijih korisnika ostavimo u našem bogatom asortimanu nekoliko takvih modela.

Nokia koja je bila medju vodećim proizvođačima i stekla ogromnu slavu na našem trzištu svakako spada u jedinog proizvođača koji je zastupljem među svim starosnim granicama. Ovaj gigant je na tržište izašao sa svojim modelima bez touch-a a to su Nokia 106, Nokia 130, Nokia 220, Nokia 225 kao i još nekoliko zanimljivih modela gde je prisutna tastatura. Od ovih nekoliko modela u ponudi su osnovni bez kamere i malo složeniji koji su čak i dual sim. Svakako na svim modelima baterije drze i po nekoliko dana pa su dual sim varijante zastupljene i kod korisnika koji imaju čest običaj da menjaju mesto boravka da li zbog posla ili već nečeg drugog ali u danasnje vreme baterija je veoma značajan deo na samom moilnom telefonu.

Samsung je sada najveći i vodeći proizvođač pametnih mobilnih telefona sa touch ekranom ali takođe na tržištu se jos uvek mogu naći neki njihovi modeli kao što su naprimer Samsung E1200, E1270 zatim Samsung C3520, Samsung S5611 i svakako za pristojan novac zadovoljiće naše najstarije kupce. Tu je zatim i Alcatel 2000 i 2000x koji su apsolutni hit kada su upitanju veličina slova, brojeva i sos dugmeta. Zaključavanje polugicom čak i osobama sa slabijhim vidom itekako mnogo znači.

Sve ove modele mozete da pogledate i na našem saitu a mi smo kao i uvek tu da vam pomognemo u odabiru telefona baš kakav vam odgovara