Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Još jedan novi LG X Power2

Lg je predstavio mnogo modela na MWC u Barseloni. Novu X seriju obuhvatiće različite ekskluzivne karakteristie koje ne pripadaju komercijalnim modelima ovog proizvođača mobilnih telefona.

LG X Power2 model osim odličnih performansi izdvaja i baterija koja je neverovatnih 4500mAh te je najjači LG mobilni telefon koji će ljubiteljima ovog proizvođača omogućiti reprodukciju video sadržaja od oko 15 sati ili surf internetom do čak 18 sati bez prestanka. Ono što ga izdvaja od drugih pametnih mobilnih telefona je i činjenica da nova tehnologija punjenja baterije omogućava brzo punjenje i do 100 posto ga napuni za oko 2 sata, što je danas veoma bitno mnogim korisnicima mobilnih telefona.

Poboljšanje će primetiti i ljubitelji selfi odnosno prednje kamere iz razloga što je LG na ovom X Power2 modelu ugradio širokougaonu kameru od 5 megapiksela dok je zadnja od 13 megapiksela eliminisala kašnjenje zatvarača koje nastaje prilikom pritiska na dugme za fotografisanje.

LG X power2 dizajniran je za potrebe korisnika koji žele najviše za svoj novac pa je tako pored kamera i baterije u ovaj mobilni telefon ugrađen Octa Core procesor na 1.5Ghz sa memorijom od 1.5GB ili 2GB u zavisnosti od tržišta dok je interna memorija 16GB i proširiva do 256GB. Ekran je IPS LCD tehnologije i veličine 5.5 inča sa rezolucijom 720 x 1280 piksela i Android sistemom 7.0