Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Konačno LG G4

Sa nestrpljenjem dočekali smo momenat da se i sami uverimo u najnoviji smart telefon ovog Južno Korejskog proizvođača. Juno Cho generalni direktor kompanije LG juče je predstavio kako je i sam naveo najambiciozniji mobilni telefon koji će u svakom smislu biti podređen korisniku od dizajna preko kamere i vrhunske tehnologije.

Ono što je novo jeste da je LG posvetio potpunu pažnju prilikom izrade pa je ovaj model dostupan sa pozadinom izrađenom od prave kože u čak šest autentičnih boja. Očekivanja su veća nego što smo i zamislili zbog Slim Arc dizajna koji prati sam uređaj te mu blago zakrivljeni ekran omogućava prijatan osećaj držanja u ruci sa čak 20 odsto većom izdržljivosti.

Napomenućemo jedan bitan dodatak vezano za kameru. Dakle prednja kamera je 16 megapiksela sa otvorom blende F1.8 što omogućava senzoru da primi 80 odsto više svetlosti te kreira savršenu fotografiju, dok le prednja ili takozvana selfi kamera od 8 megapiksela koja omogućava pravljenje oštrih portreta.

Sledeća zanimljiva stvar je IPS LCD ekran sa Gorilla Glass 4 tehnologijom veličine 5.5 inča koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boje. Tu je i prenosiva baterija od 3000mAh koja u kombinaciji sa Qualcomm SnapDragon 808 quad-core procesorom na 1.44 Ghz i 3GB radne memorije pružiti celodnevno uživanje u ovom vrhunskom telefonu. Da na pomenemo i to da model dolazi sa 32GB interne memorije i podrškom za micro sd karticu do 32GB

Ono što još nije objavljeno jeste i ono najbitnije kolika će biti cena ovog modela a prodaja počinje 30.04.2015 godine na tržištu Južne Koreje.