Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

LG AKA emotivni telefon

LG je predstavio nove telefone koji će emotivno biti vezan za korisnika. Kada su se pojavili u Koreji nisu očekivali da će prodaja biti više nego dobra pa su u kompaniji odlučili da prošire prodaju na druga tržišta.

Dakle u pitanju su četri različita modela i različite boje. Žuti, beli, crni i rozi a svaki od njih ima i posebno ime Eggy, Wooky, Yoyo, Soul. Zašto su ovi LG telefoni pravi ljubimci? Oni će svojim emocijama (očima) pokazivati korisnikove radnje u vidu obaveštenja. Dakle zavrteti ih kada protresete telefon ili napraviti tužan pogled kada ga ostavite.

Inače telefon ulazi u grupu srednjih karakteristika. Pored 5 inča IPS LCD ekrana od hardvera tu je procesor Quad-Core na 1.2Ghz sa 1.5GB radne memorije. Zatim podrška za mikro sd do 32GB dok je interna memorija 16GB. Kamera od 8 megapiksela sa laserskim autofokusom zadovoljiće sve one prosečne korisnike bez obzira što je prednja odnosno selfi kamera samo 2.1 megapiksel.

Trenutno nemamo informaciju koliko će ovi emotivci koštati na evropskom tržištu ali ih kao što će biti sa većinom zaljubljenika u LG mobilne željno iščekujemo.

Mislimo ako ništa drugo da će LG sa ovim telefonima napraviti pometnju sa najmlađim korisnicima i mladim tinejdžerima kao i onim starijima koji mobilni telefon smatraju delom sopstvene ličnosti