Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

LG G Flex 2

LG kompanija je u januaru izbacila LG G Flex 2 model naslednik već dobro popularnog i poznatog G flex modela pametnog telefona. Da napomenemo da je to drugi zakrivljeni telefon ove kompanije koja je među vodećim na svetskom tržištu pametnih mobilnih telefona.

Dakle u pitanju je telefon koji će ispuniti očekivanja svakog od nas. Što se tiče hardvera LG se potrudio da nam svima ponudi mobilni koji neće zaostajati ni za jednim modelom iz nove generacije. Ovaj LG Flex je sa P-OLED ekranom od 5.5 inča i Gorilla Glass 3 zaštitom, te čipsetom Qualcomm SnapDragon 810 na 1.5Ghz i 2Ghz. Ova razlika je zbog dva modela koja su na tržištu sa 16GB interne memorije te 2GB RAM-a i 32GB interne memorije i 3GB radne memorije.

Što se tiče kamere ona iznosi 13 megapiksela a prednja je 2.1 megapiksel. Zbog zakrivljenog oblika mikrofon koji je na dnu ekrana slaće daleko bolji zvuk a ceo telefon napajaće se sa 300mAh baterijom. Ovaj model u sebi poseduje tj na zadnjoj strani Self Healing koju čini masku da je sačuva od svakodnevnih ogrebotina. Celokupna regeneracija zadnje stranice obavi se u roku od 10 sekundi.

Trenutno nemamo zvaničnu cenu ali očekujemo da će biti primamljiva što je i neka praksa ako se uzme u obzir LG kao proizvođač