Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

LG G4

Ne dugo očekivan LG pametna "zver" (kako ga nazivaju) telefon po svim najavama uživo će predstavljanje moći da prate ljubitelji u 29 zemalja sveta kako je obećano i zakazan datum za 28.04.2015 godine. Velika su očekivanja od ovog LG G4 modela, od onog da ga zaista neki zovu "zver" pa do toga da ovaj gigant očekuje titulu "telefon godine" kao što je to bio slučaj i sa modelom G3.

Koliko do sada znamo ovo će biti novi model u blago zakrivljenom kućištu sa zaštitom od (žuljanja) tj mogućim samozalečivanjem. Ono što se pouzdano zna da model ima prisutan LG G Pan stylus te da će LCD od 5.5 inča obilovati čistoćom slike i jasnoćom boje a celokupan ekran štitiće Gorilla Glass 4 tehnologija.

Takođe moramo napomenuti i 3GB Radne memorije ili ti 32GB interne memorije i naravno nezaobilazna podrska micro sd slotom do 12GB. Tu je i kamera od 16 megapiksela i selfi kamerica od 8 megapiskela.

svakako ono što čni ovaj telefon zverski jeste HEXA-CORE procesor na 1.8Ghz te sve one nove i unapređenje aplikacije koje se mogu upakovati uz Android Lollipop 5.1 seftver. Nadamo se da će ovaj LG G4 zaista poneti titulu "telefon godine" i ono što će nama biti presudno da će cena biti pristoja za naše triziše