Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

LG Joy, Spirit, Leon i Magna

Približava se prvi mart i svi željno iščekujemo MWC i završnicu velike trke između vodećih svetskih proizvođača mobilnih telefona i dodatnih smart uređaja koji su postali nezamenljivi u svakom životu i u svim aktivnostima. LG kompanija predstaviće četiri nova telefona između kojih će biti minimalna razlika kako u ceni tako i u karakteristikama. Sva četiri modela po obećanju biće srednjeg cenovnog ranga. Mi smo se potrudili da ih predstavimo onoliko koliko su trenutne specifikacije dostupne na internetu. To su LG Joy, LG Spirit, LG Leon i LG Magna.

LG Joy je model mobilnog telefona koje je sa 4 inča ekranom i rezolucijom od 480 x 800 piksela. Interna memorija je 4GB dok je 512MB RAM memorija. Tiu je kamera od 5 megapiksela sa LED blicem i prednja VGA te dual core procesor na 1.2GHz. Sve to će raditi na Android operativnom sistemu 4.4.2 sa mogućom nadogradnjom na Lollipop 5.0

LG Spirit je sledeći model u ovoj skromnoj LG porodici koji je za nijansu veći zbog ekrana od 4.7 inča i rezolucijom 720 x 1280 piksela. Dolazi sa Quad-Core procesorom na 1.2GHz i 1GB RAM-a dok će interna memorija biti 8GB. Tu je 5/8 megapiksela (zavisiće od tržišta) kamera sa LED blicem i prednja kamera od 1megapiksel. Ovaj model će biti odmah sa Android 5.0 Lollipop operativnim sistemom.

LG Leon je mobilni telefon koji je sa ekranom 4.5 inča i rezolucijom 480 x 854 piksela. 1GB RAM sa 8GB interne memorije pokrećaće Quad-Core 1.2GHz procesor na Android 5.0 operativnom sistemu. Što se tiče kamere ona će biti 5 megapiksela i pomoćna VGA.

LG Magna biće najjači od ova četiri modela bar po trenutnim specifikacijama. U pitanju je mobilni telefon sa 5 inča ekranom i rezolucijom 720 x 1280 piksela. Tu je Quad-Core procesor na 1.2GHz te 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije. Prednja kamera je 8 megapiksela a prednja ili selfi kamera je 5 megapiksela. Ovaj model takođe će doći na tržište sa Android 5.0 Lollipop operativnim sistemom.