Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Lista TOP 5 modela mobilnih telefona

Pratili smo prodaju u našoj prodavnici kako bi mogli da izvučemo ono najbolje i saznali šta su to ljudi kupovali od mobilnih telefona u prva tri meseca. Svakako u obzir smo uzeli žalbe tj reklamacije a za vas smo izdvojili sledećih 5 modela koji su u samom vrhu prodaje.

Kao i do sada, Samsung prednjači u prodaji tokom cele godine pa tako i ovaj put. Od prodaje i u saradnji sa servisom izdvojićemo nekoliko Samsungov model mobilnog telefona J510 tj Galaxy J5 (2016) koji sa cenom opravdava karakteristike te je tako jedan od prodavanijih modela ovog proizvođača.

Sledeći je svakako opet mobilni telefon ovog proizvođača iz porodice Galaxy a u pitanju je model zvanične fabričke oznake J320 ili J3 koje po karakteristikama podseća na najprodavaniji Samsungov model Galaxy S3 neo.

Iznenadili smo se kada je na tržište stigla LG K serija i pomislili smo da neće postići uspeh u prodaji kao što je to bilo sa modelima Spirit, Magna, Fino ali svakako K serija ispunjava sve uslove i opravdava cenu i kvalitet. Tako smo odlučili da uvrstimo K10 model u ovu našu lestvicu top 5 modela.

Svakako napomenućemo da je Oukitel opravdao sva naša očekivanja, pa i više od toga. Na prvom mestu napomenuli bi smo da su upitanju mobilni telefoni kineskog proizvođača koji se izrađuju za fitmu NT Company te kao takvi pokušali su da nađu rešenje i da ravnopravno stanu sa svetskim proizvođačima rame uz rame. Naravno, u početku smo bili skeptični a onda naknadnom prodajom i prvim servisom, uverili smo se u pouzdanos, kvalitet i dobre karakteristike ovih mobilnih telefona. Dakle od nekoliko modela izdvojili bi smo C5 model koji sa 2GB RAM memorije a po ceni od 14500 dinara svakako zauzima mesto na ovoj listi.

Što se tiče Sony mobilnih telefona tu je "mrtva trka" između 2 modela M4 i M5 Aqua koji su zaista zastupljeni na našem tržištu, mada svakako Sony je poprilično zatajio što se tiče same proizvodnje mobilnih telefona.

I naravno za kraj izdvojićemo modele koje koriste naši najstariji korisnici koji nisuz toliko zahtevni a to su već dobro poznati telefoni Nokia proizvođača sa numeričkim tastaturama. Tu je svakako model Nokia 150, Nokia230, Nokia 222 koji u potpunosti zadovoljavaju sve ono što može da zatreba korisniku koji nije ljubitelj touch ekrana.