Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Mobilni svet i najnoviji mobilni telefoni u Srbiji 2013 - Q4

I dalje imamo odličnu trku za telefon godine, ulazimo u Q4 2013 telekomunuikacija. Pojavili su se mnogi modeli u mobilnom svetu, koji su spremni da zaokupe pažnju kupaca. Sve jedno, nastavlja trend moćnih modela, sa sve višim cenama, što i ne čudi s obzirom na mogućnosti koje pružaju. LG je izbacio svoj flagship model, LG G2 u beloj i crnoj boji koji je za kratko vreme dostigao ogromnu popularnost. Fantastične performanse, a opet relativno dobra cena za novi LG, a kupci su svakako osetili i postaje lako jedan od prodavanijih telefona. Tu je daleko najsnažniji NOTE 3, gde Samsung dominira sa svojim fabletom, kao i pratećom opremom, super futrolom i Samsung Smart Watch Gear - sat koji ostavlja bez daha. Pored bele i crne boje, Note 3 dolazi i u baby pink verziji i oduševljava ženski deo ljubitelja telefona visoke klase. Prati nas i nova Nokia Lumia 1020, sa 41 megapiksel kamerom i sjajnim hardverom, uz odlične kritike i prodaju. Dostupan je u gotovo svim bojama, tako da je izbor kupaca odličan. Od najmoćnih Andrioida čekamo NOTE 3 dual sim N9002 koji bi trebao da mnogo pokoleba kupce i sve veću potrebu potrošača za korišćenjem više operatera i sim kartica. 

Ono što nas čeka kao novogodišnje iznenađenje, jesu novi sjajni modeli, kao što je LG G Flax sa zakrivljenim ekranom, HTC ONE dual sim - direktna pretnja spomenutom Notu, zatim Nokia Lumia 1520, kao i konačno jedan fantastični mobilni telefon na preklop od Samsunga I9230 Galaxy Golden koji nas je oduševio. Kao i naravno dugo najavljivana Motorola X , koja će da možda poremeti market share, a tu je i novi NEXUS 5.

Videćemo šta donosi poslednji Q4, kao i novi Q1 2014, u duhu novog Samsung Galaxy S5 modela, iPhone trke za prvo mesto i činjenice da Azija ne odustaje... Huawei, ZTE, sa LG brendom koji sve više raste, obećava sjajnu godinu borbe za tržište i svakog novog kupca, što otvara vrata i mogućnosti novog sveta komunikacije.