Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Motorola RAZR XT910

Motorola RAZR na tržištu se pojavila u oktobru 2011 a sa prodajom od novembra iste godine stekla je puno zadovoljnih korisnika širom sveta. Nova Motorola RAZR fabričke oznake XT910 je na prvi pogled izuzetno jaka naprava koja deluje neverovatno luksuzno.
U ovoj kompaniji potrudili su se da u svoju kolekciju ubace i nešto zaista novo, a da ipak zadrže sve one osobine koje mora da poseduje jedan smart telefon. Mi ćemo se potruditi da vam ga ovde zaista i predstavimo onako kako dolikuje ovakvom jedno lepotanu.
Dakle u pitanju je telefon koje je spakovan u metalno kućište sa Gorilla Gllas zažtitnim staklom preko 4.3 inča super AMOLED ekrana rezolucije 540x960 piksela. Sa zadnje strane ovaj model presvučen je kevlerom a ispupčenje pri vrhu je zbog sočiva kamere. Unutar ovog telefona smešten je 1.2Ghz Ti OMAP 4430 Dual Core procesor i uparen je sa Power VR SGX540 grafičkim procesorom. 1GB RAM-a i 16GB prostora za pohranu podataka i multimedijalnih sadržaja uz microSD slot svakom korisniku biće više nego dovoljno. Kamera je od 8 megapiksela a prednja od 1.3 megapiksela.
Motorola RAZR dolazi u paketu sa punjačem, usb kabelom i slušalicama.
Prvi pogled na ugašen telefon ostavlja zaista inpresivan utisak. Blago zaobljene ivice ekrana koje se ulivaju u ostatak telefona deluju kao da je sve uklopljeno baš kako i dolikuje. Ispod ekrana nalaze se "menu", "home", "back" i "search" tasteri a na samom dnu je rupica za mikrofon. Sa desne strane su tasteri za paljenje i pojačavanje/smanjivanje zvuka dok se na levoj nalazi poklopac ispod kojeg se krije ležište za microSD i microSIM karticu.
Kevler sa zadnje strane je dokaz ekskluzivne izrade ovog modela jer se od ovog materijala prave neprobojni pancir prsluci. Baš iz tog razloga Motorola je čitače kartica stavila sa strane i ovaj model nije moguće otvoriti bez odgovarajućeg alati te stoga korisnik neće moći sam zameniti bateriju.
Dimenzije ovog mobilnog telefona su 130.7x68.9x7.1 milimetar i teži 127 grama.
OPŠTI UTISAK: Posle paljenja i dalje u samom radu telefona stekli smo par zanimljivih i pohvalnih osobina koje nosi ovaj model. Ovaj telefon ima zaista iznenađujuću brzinu i praktično nema zastoja niti pucanja. U to smo se uverili pokrećanjem sajtova sa puno flash animacija, pri paljenju kamere ili iščitavanjem PDF fajlova. Sve je radilo munjevito brzo čak i na softveru koji je fabrički (Android 2.3.5) ali već početkom jula počela je isporuka Android ICS 4.0.4 operativnog sistema za ovaj model. Iako se čekanje malo oteglo korisnici u Srbiji sa SIM Free sistemom mogu da ga uspešno nadograde i poboljšaju rad ovog lepotana.
Na kraju da napomenemo i to da ovaj model kod nas možete kupiti po akcijskoj ceni od 355eura što je i trenutno najniža ponuda na tržištu.