Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Novi Samsung Galaxy S8

najveći proizvođač mobilnih telefona Samsung predstavio je svoje nove mobilne telefone Galaxy serije S8 i S8 Plus.

Kao po navici ali i dosadašnjoj praksi ovog giganta, navikli smo na već dobro poznata iznenađenja kada su u pitanju mobilni telefoni koji sa ponosom nose naziv Samsung a dolaze iz Galaxy porodice.

Ova nova serija donosi nam novitete na koje smo u prethodnim modelima navikli a sada ih nema. Dakle, serija osam izgubila je dve stvari, fizički taster na prednjoj strani i EDGE u nazivu. Znači oba modela mobilnog telefona Samsung Galaxy S8 i S8 Plus su zakrivljena. Pored toga Samsung se potrudio da 5,8 Inča ugradi u nepostojeće bočne i minimalne gornje i donje okvire pa tako ekran zauzima 84 posto dok je poređenja radi na Samsung Galaxy S7 EDGE zauzimao 76 posto.

Pored veličine ( takozvani "Infinity Display) Super AMOLED ekran poseduje Gorila Glass 5 zaštitu i Always On opciju.

Uz sve to u metalno kućište ugrađen je Exynos 8895 Octa-Core procesor (Evropsi model) sa 4 GB radne memorije. Za aplikacije i podatke pobrinuće se memorijski prostor od 64GB dok će u micro sd slotu moći da se ugradi 256GB dodatnog prostora.

Da napomenemo i kameru koja će na zadnjoj strani iznositi 12 megapiksela dok će na prednjoj strani biti neverovatnih 8 megapiksela.

Jedino što još uvek nemamo informaciju o trajanju baterije ali se Samsung potrudio da u ovaj model ugradi 3000mAh dok u Samsung Galaxy S8 Plus ugrađena je 3500mAh

I za kraj da napomenemo ono najbitnije a to je pojavljivanje na tržištu Evrope očekuje se za kraj aprila a cena još nije precizirana ali za početak možemo pretpostaviti da će biti oko 800 eura