Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Samsung Xcover 4 najbolji do sada

Početkom aprila 2017 godine počela je evropska prodaja ovog novog Samsung aduta koji spada u robusne otporne modele za korisnike kojima posao zahteva telefon koji je otporan na povećanu vlagu i prašinu a da je opet Android i da koristi GPS, Wi-Fi i sve ono što pruža jedan pametan mobilni telefon.

Samsung Galaxy Xcover 4 poseduje novi elegantniji tanji izgled od prethodnog, pruža mogućnost korišćenja i u rukavicama dok tasteri mogu da se podese za bitne prečice poput LED lampe ili kamere. Ono što ga izdvaja od prethodnih Xcover modela je svakako poboljšana kamera od 13 megapiksela sa autofokusom i prednjom od 5 megapiksela. Sledeća bitan detalj je i radna memorija od 2GB dok je micro sd karticom moguće je proširiti memoriju skladista do čak 256gb. Tu je svakako Quad Core procesor na 1.4GHz pa će sa baterijom od 2800mAh pod ekranom od 5 inča i Android 7.0 sistemom zadovoljiti sve potrebe kako poslovne tako i privatne svim ljubiteljima otpornih mobilnih telefona.

Dakle Samsung Xcover 4 je mobilni telefon koji odlikuje širokim spektrom funkcija što ga čini savršenim alatom za rad u bilo kom okruženju, dok svojim dizajnom ostaje potpuno veran svojim Galaxy korenima.