Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Sony Xperia M4 Aqua

Sony je na IFA sajmu u Berlinu prezentovao model Xperia M4 Aqua serije i delimično oduševio sve one koji žele brz telefon, vodootporan, lepo dizajniran, opet dovoljno velik da stane u svačiju ruku a da komercijalno bude pristupačan i da ga sebi mogu priuštiti i oni sa manjim primanjima. 

Dakle u pitanju je model sa 5 inča IPS LCD ekranom koji je uklopljen u kućište sa IP68 sertifikatom koji mu omogućava "kupanje" u vodi do 1.5 metara dubine 30 minuta. Od ostale hardverske podrške tu se nalazi Snapdragon 615 čipset sa quad-core na 1.5Ghz procesorom te grafičkim Adreno 405. Brzinu pored procesora čini i 2GB RAM memorije te 8GB interne memorije. Naravno tu je i podrška mikro SD slota do 128GB.

Sony se potrudio da ovaj model prezentuje sa sasvim solidnom kamerom od 13 megapiksela u FULL HD rezoluciji te prednjom selfi kamerom od 5 megapiksela. Uz sve to tu su i nove Sony aplikacije vezane za multimediju kao što su naprimer Portrait Retouch kojim možete dorađivati fotografije te Movie Creator koji automatski konvertuje vaše fotografije u klipove za deljenje na društvenim mrežama.

Nadamo se da će model oduševiti Sony ljubitelje u 80 zemalja širom sveta gde će biti dostupan za kako se najavljuje nepunih 300 eura