Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Zašto baš MobilniOnline i kakva su iskustva i preporuke za kupovinu telefona

MobilniOnline nudi najbolji izbor mobilnih telefona po najpovoljnijim cenama na tržištu Srbije. Kao takav, naš online shop, tj prodavnica mobilnih telefona, postoji već pune 3 godine, a telefonijom se bavimo već više od 10 godina. Shop je i i zamišljen kao takav da bude online prodavnica mobilnih telefona za čitavu Srbiju, sa velikim izborom telefona najačih proizvođača, raznim akcijama i zanimljivostima, informacijama koje pruža mobilni svet. A i nudi tu mogućnost. Gde god se nalazili u Srbiji, bilo da je u pitanju selo ili grad, aparat će vam biti dostavljen za 24 sata, baš po toj ceni koja je naznačena na sajtu. Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno svoj paket preuzemate od kurirske službe, gde možete da imate uvid u porizvod koji ste platili. Sa druge strane, mobilniOnline vam je obezbedio najbolje servise i servisiranje aparat na više različitih lokacija, kako bi sam proces, ukoliko dođe do problema, bio što jednostavniji i praktičniji za sve naše korisnike. Činjenica je da naš shop nudi najveći izbor brednova po najboljim cenama, Apple, Alcatel, BlackBerry, HTC, Nokia, Samsung, Sony, kao i druge proizvode. Naš lager je stabilan, a ono što nudimo našim kupcima, to i prodajemo. Po vašoj porudžbini uvek ćete dobiti mobilni telefon koji ste želeli, a u slučaju da nije na raspolaganju, posebno ćemo ga poručiti za vas. Ovaj online način kupovine predstavlja najbolje rešenje, jer je dinamičan, ekonomičan i jednostavan, te sa druge strane pruža mogućnost mnogo jeftinije kupovine telefona nego u klasičnim prodavnicama. Sve što poželite je na dohvat ruke. Uvek savetujemo naše kupce da pregledaju specifikaciju, slike, opise, kao i video test modela, kako bi izabrali najbolje za sebe. Tu su i naši operateri, kod kojih takođe veoma jednostavno možete poručiti mobilni telefon ili doći do bilo koje druge informacije. Naš mejl [email protected] je takođe uvek otvoren i dostupan i odgovaramo u najkraćem mogućem roku, brzo, efikasno i profesionalno. Postoji mogućnost ostavljanja komentara i pitanja kod svakog telefona na Disqus mreži, koji stoje odmah i nikada se ne brišu ili dodatno administriraju. Znači da nam je transparentnost i vaše mišljenje izuzetno važno. Od sada možete postavljati brza i kratka pitanja preko fast chat-a koji se nalazi u desnom donjem uglu gde ćete u većini dobiti pravovremene i tačne informacije o svemu što vas zanima. Zaključak je da je veoma praktična kupovina putam mobil shopa Mobilnionlie, te savetujemo bez ustručavanja da pitate i sarađujete sa nama bez obzira iz kojeg dela ste Srbije. Uvek smo tu za vas raspoloženi za saradnju i pronalaženje najboljeg rešenja kada su u pitanju mobilni telefoni i komunikacije. Nadamo se da če te prepoznati trud koji ulažemo da bi obezbedili najviše modela, po najboljim cenama, a vama i najeftiniju kupovinu mobilnog telefona.

Svakako pratite sva naša dešavanja i objave na facebook stranici MobilniOnline.com, ili pak putem Twitter-a https://twitter.com/MobilniOnline, a tu smo za vas i na Skype komunikaciji ukoliko treba ( mobilnionline ).

Kao što se možete zapaziti, mi smo profesionalna, transparentna firma, raspoložena za saradnju i uvek okrenuti našim zadovoljnim kupcima.

Mobilni telefoni su ono čime se mi bavimo i zato smo u tome i najbolji.

 

Hvala svim našim vernim kupcima,

 

Srdačno,

MobilniOnline webTim