Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

m-Vesti

Dragi naši kupci stiglo je i naše vreme za odmor i punjenje baterija. Obaveštavamo Vas da naše online prodavnice kao i prodavnica u Somboru neće raditi od 04.09 (subota) do 13.09 (ponedeljak). Sve porudžbine preko online kupovine biće obrađene i poslate prvog radnog dana, 13.09 (ponedeljak). Vaš MobilShop

Dragi naši kupci stiglo je i naše vreme za odmor i punjenje baterija. Obaveštavamo Vas da naše online prodavnice kao i prodavnica u Somboru neće raditi od 08.09 (subota) do 20.09 (četvrtak) Sve porudžbine preko online kupovine biće obrađene i poslate prvog radnog dana 20.09 tj u četvrtak Vaš MobilShop

Sigurno smo do sada svi puno puta čuli da mobilni telefoni poseduju u svojoj izradi LCD ekrana zaštitu koja je osnovana na Corning Gorilla Glass tehnologiji. Od osnovne verzije do sada prošlo je čak pet usavršavanja zaštite od žuljanja i grebanja samih ekrana na našim mobilnim ljubimcima.

Početkom aprila 2017 godine počela je evropska prodaja ovog novog Samsung aduta koji spada u robusne otporne modele za korisnike kojima posao zahteva telefon koji je otporan na povećanu vlagu i prašinu a da je opet Android i da koristi GPS, Wi-Fi i sve ono što pruža jedan pametan mobilni telefon.

LG kompanija pokušava da prati trendove koje je na tržištu mobilnih telefona postavio Samsung pa tako su i oni u toku 2016 godine tj u decembru u prodaju pustili LG K10 (2017).

Ovaj mobilni telefon je potpuno sličan modelu koji je u januaru 2016 godine pojavio se u prodaji a pod logom ovog već dobro nam poznatog proizvođača. Znači, razlike su vrlo male ali su pokušali da novim modelom opravdaju cenu i prate trendove te potrebe tržišta.

Lg je predstavio mnogo modela na MWC u Barseloni. Novu X seriju obuhvatiće različite ekskluzivne karakteristie koje ne pripadaju komercijalnim modelima ovog proizvođača mobilnih telefona.

Kompanija Sony je krajem marta 2017 godine predstavila jedan od novih modela mobilnih telefona iz svoje kolekcije već dobro prepoznatljivog dizajna i kvaliteta.

Sony Xperia L1 je elegantan pametan mobilni telefon sa velikim 5.5 inča ekranom IPS LCD izrade i odličnih performansi koje su uklopljene u Sony dizajn. Ova kompanija se potrudila da pored cene koja je presudna za prodaju, uvrsti i karakteristike koje su svakako od izuzetnog značaja za modele koji se sada pojavljuju na tržištu.

Pratili smo prodaju u našoj prodavnici kako bi mogli da izvučemo ono najbolje i saznali šta su to ljudi kupovali od mobilnih telefona u prva tri meseca. Svakako u obzir smo uzeli žalbe tj reklamacije a za vas smo izdvojili sledećih 5 modela koji su u samom vrhu prodaje.

Kao i do sada, Samsung prednjači u prodaji tokom cele godine pa tako i ovaj put. Od prodaje i u saradnji sa servisom izdvojićemo nekoliko Samsungov model mobilnog telefona J510 tj Galaxy J5 (2016) koji sa cenom opravdava karakteristike te je tako jedan od prodavanijih modela ovog proizvođača.

Nokia se potrudila da se na svetsko tržište vrati na velika vrata bar što se tiče pametnih mobilnih telefona.

Osim Nokia 3 i Nokia 5 o kojima smo već pisali, na tržištu će se krajem maja pojaviti i Nokia 6. Kako tvrdi HMD Global koji sada zastupa Nokiku očekuju da se postave poinovo među vodeće proizvođače kako dizajnom, tako i kvalitetom izrade a pre svega cenom.

Prateći MWC2017 koji se održao krajem februara došli smo do zaključka da se proizvođači naprosto utrkuju ko će da prednjači sa inovacijama u svetu mobilne tehnologije. Tako smo osim Samsung Galaxy S8 i Samsung galaxy S8 plus modela dočekani i sa iznenađenjem koje nam stiže iz giganta kao sto je fabrika LG

LG je predstavio samo dan pre zvaničnog početka kongresa novi sasvim drugačiji G6 model mobilnog telefona

Pages