Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

O nama

O nama

MobilniOnline je nastao kao ideja dugogodišnjeg uspešnog poslovanja našeg Mobil Shopa. Naš Mobil Shop ima dugu tradiciju i odlične reference kada je u pitanju poslovanje sa tehnikom i mobilnim telefonima. Na tržištu uspešno poslujemo, razvijamo se i kontinuirano inoviramo već 10 godina.

Da bi išli u korak sa vremenom, samim modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu koja nosi naziv mobilniOnline.com i sa Vama je već pune 3 godine. Kao što govori i samo ime, da je to naša Internet prodavnica, sa kojom imamo viziju da proširimo krug kupaca, olakšamo kupovinu našim postojećim kupcima, kao i to da dajemo kvalitetne informacije o samoj mobilnoj telefoniji i svetu gedžeta. Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodenvno ulaže da bi Vama ponudili što modernije telefone po najboljim cenama na tržištu.

Mobilnionline u svom prodajnom asortimanu takodje ima i pored mobilnih telefona i dodatnu opremu, servis i sve sto je potrebno Vasem mobilnom telefonu. Dakle, tu smo za Vas! Možete nas pronaći na našoj već poznatoj adresi, kao i na našoj novoj Internet prodavnici koja će Vam pre svega ponuditi mogućnost kupovine najnovijih originalnih modela kada su u pitanju mobilni telefoni i to po odličnim cenama.

Dobrodošli na našu Internet prodavnicu!