Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

LG Watch Urbane ručni sat

Kako vreme što brže odmiče, tako i utrkivanje između proizvođača sve je veće i jače. Svako želi da ponudi najbolje svojim kupcima ali i da ih natera da kupe još neki dodatni uređaj i sa tim olakšaju svakodnevne aktivnosti mobilne komunikacije.

Videli smo do sada više varijanti ručnih satova od Samsunga, Motorole, Sony-a, LG-a te i sami izveli zaključak da zbog pristupačnih cena vrlo brzo nalaze kupce. LG je do sada na tržište izašao sa svojim GWatch modelom i sada je rešio da na MWC sajmu predstavi LG Watch Urbane sat koji po svemu sudeći i slikama koje se za sada mogu naći liči na prosečan običan ručni časovnik. LG je najavio da će ga proizvoditi u dve boje zlatno-braon i sivo-crnoj varijanti. Razlikovaće se po boji narukvice koja je od prirodne kože pa će i sam svojom elegancijom biti zanimljiv kako muškim tako i ženskim korisnicima. Ceo mehanizam sata upakovan je u kućište od nerđajućeg čelika sa ispoliranom srebrnom i zlatnom završnicom.

Što se tiče samih karakteristika sat u sebi ima ugrađen Qualcomm Snapdragon 400 SoC sa 512 mb RAM i 4GB interne memorije, dok će sve pokrećati baterija od 410mAh a raditi na Android Wear 5.0 operativnom sistemu. Napomenućemo i ono što je bitno god ručnih satova a to je otpornost na vodu i prašinu što na LG garantuje IP67 Sertifikat.