Logo

mobilniOnline
Najjeftiniji mobilni telefoni!

O nama

Logo

MobilniOnline je nastao kao ideja dugogodišnjeg uspešnog poslovanja našeg Mobil Shopa. Naš Mobil Shop ima dugu tradiciju i odlične reference kada je u pitanju poslovanje sa tehnikom i mobilnim telefonima. Na tržištu uspešno poslujemo, razvijamo se i kontinuirano inoviramo već 10 godina.

Da bi išli u korak sa vremenom, samim modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu koja nosi naziv mobilniOnline.com. Kao što govori i samo ime, da je to naša Internet prodavnica, sa kojom imamo viziju da proširimo krug kupaca, olakšamo kupovinu našim postojećim kupcima, kao i to da dajemo kvalitetne informacije o samoj mobilnoj telefoniji i svetu gedžeta. Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodenvno ulaže da bi Vama ponudili što modernije telefone po najboljim cenama na tržištu.

Mobilnionline u svom prodajnom asortimanu takodje ima i pored mobilnih telefona i dodatnu opremu, servis i sve sto je potrebno Vasem mobilnom telefonu. Dakle, tu smo za Vas! Možete nas pronaći na našoj već poznatoj adresi, kao i na našoj novoj Internet prodavnici koja će Vam pre svega ponuditi mogućnost kupovine najnovijih originalnih modela kada su u pitanju mobilni telefoni i to po odličnim cenama.

Dobrodošli na našu Internet prodavnicu!

Kontakt

Mobilni telefoni cene i prodaja

Isporuka u roku od 24 sata na teritoriji cele Srbije. Online prodaja mobilnih telefona. Cene se redovno ažuriraju.

Plaćanje je isključivo u dinarima. Cene se svakodnevno ažuriraju i uračunava ce cena artikla na dan kada je poručen. Tehničke karakteristike telefona su informativnog karaktera i mobilniOnline.com ne snosi odgovornost ukoliko je došlo do greške u njihovom zapisivanju.

Posetite Mobilnionline.com na portalu ShopMania