Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Najbolji Android mobilni telefoni na svetu danas

Pametni telefoni sa novom pametnom mrežom doneli su potpuno novu revoluciju kada je u pitanju mobilni svet. Danas sve kompanije ratuju za svakog kupca, bilo da su u pitanju napredne funkcije, izgled ili cena, tržište su preplavili Android mobilni telefoni koje srećemo svaki dan i postaju deo našeg mobilnog i poslovnog života. Postavlja se pitanje kada će i kako izgledati sledeća revolucija kada je mobilni svet u pitanju. Ono što je sigurno može se reći da su telekomunikacije biznis sa najvećim profitom i rastom danas na globalnom nivou. 

U svetu telefona mogu da se izdvoje interesantni modeli... Prvenstveno to je uspešna Galaxy serija, Samsung S4, zatim S4 Activ, zatim odlični proizvođač koji je za kratko vreme uspešno došao na treće mesto profitabilnosti u mobilnoj telefoniji LG koji dominira u različitim klasamam; a sa novim LG OPTIMUS G i naslednikom LG OPTIMUS G II biće prava konkurent svim gigantima. HTC je postigao odličan uspeh sa svojim novim modelom ONE koji beleži odličnu prodaju. Veoma ozbiljan i najbitniji konkurent budućnosti je SONY koji je za kratko vreme izbacio na tržište mnoštvo fantastičnih mobilnih telefona sa super kvalitetnim opcijama i odličnim cenama. 
Čeka se novi Android a uskoro i odlična iznenađenja od najjačih kompanija sveta kada su u pitanju mobilni teleofni. Sa novom LTE mrežom i NFC tehnologijom u saradnji sa najboljim operaterima sveta spremaju se pravi izazovi za ljubitelje visokih tehnologija istraživače koji čekaju korak napred.