Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

Samsung Galaxy A7

Iako je predstavljen početkom februara realna cena na tržištu mu je oko 500 eura. Da napomenemo u pitanju je najveći model iz nove A serije Samsungove porodice pametnih mobilnih telefona.

Osim prelepog metalnog dizajna ovaj južnokorejski proizvođač sastavio je telefon koji vrlo prijatno lezi u ruci bez obzira na veličinu ekrana od 5.5 inča ili 151 milimetar dužine. Napomenućemo i da je ovaj model jedan od najtanjih na tržištu a to pokazuje debljina od 6.3 milimetra.

Takođe u telefon ugrađen je 64-bitni SnapDragon 615 čipset sa Octa-Core procesorom na 1.5 GHz te grafički Adreno 405 Mali-T628 MP6 procesor. Radna memorija je neverovatnih 2GB dok je interna 16GB i proširiva do 64GB mikro SD karticom.

Prijatno iznenađenje je i 13 megapiksela kamera sa LED blicem i autofokusom te prednja odnosno selfi kamera od 5 megapiksela.

Da nakraju izvučemo neki zaključak vezano za ovaj Samsung Galaxy A7 koji deluje perfektno a bez problema može da parira Note 4 modelu zbog savršenog dizajna i metalnog kućišta. Verovaćemo u priču da će A7 opravdati odnos cene i kvaliteta a to ćemo znati tek onda kada naše mušterije počnu da koriste ovaj mobilni.