Kontakt telefon: 069.79.60.79
Upišite naziv ili deo naziva

TOP 5 Prvo tromesečje

Od početka godine rešili smo da za prvo tromesečje izdvojimo TOP 5 telefona koji su se izdvojili prodajom u našem mobilnom šopu. Da napomenemo da smo prodajom obuhvatili sve korisnike od onih običnih i najstarijih korisnika pa do onih najzahtevnijih a sve to potvrđeno je online prodajom ili dolaskom u samu prodavnicu. Pa da počnemo.

Od običnih ili onih za jednostavnije ili naše najstarije korisnike izdvojila se prodaja NOKIA 225 koja je inače pun pogodak zbog velike veličine ekrana, slova i brojeva prilikom unosa te glasnog zvuka. Sve to uklopljeno je u sasvim prihvatljivu cenu.

Drugi na našoj listi našao se novitet MICROSOFT LUMIA 535. Kako se i sami nismo nadali ovaj model zauzeo je sasvim zasluženo mesto. Da li je to zbog same reklame ili toga da je u pitanju elegantan model od 5 inča sa Gorila zaštitom, 8GB interne i 1GB RAM memorije te 5 megapiksela prednje i zadnje kamete. Napomenućemo da je od nekoliko boja u dual sim varijanti prodaja bila izuzetno zahvaljiva.

Sledeći na našoj listi TOP 5 prodavanih našli su se LG G2 i LG G3. Da navedemo i činjenicu da su mobilni telefoni ovog proizvođača u Srbiji kao i u svetu izuzetno kotirani kada je u pitanju prodaja jez zaista opravdavaju odnos cene i kvaliteta pa za normalnu svotu novca možete da kupite pristojan i dobar telefon. Iz serije LG G2 posebno se izdvojila prodaja modela od 32GB dok je od LG G3 prodaju preuzeo model sa 16GB.

Na kraju da izdvojimo i južnokorejskog giganta Samsung koji je na tržištu Srbije najzastupljeniji i najprodavaniji što se tiče pametnih mobilnih telefona. Svakako prodaja jednog momenta pala je na sam minimum ali nakon izlaska Samsung Galaxy S6 i zatim padom cena već dobro poznatih modela prodaja za ovo tromesečje pogurala je konkretno dva modela. To su Samsung galaxy S3 NEO (i9301) i Samsung Galaxy S5 (G900). Takođe navešćemo da je svaki model snižen za 25-30 eura.